VD för Spotlife Erbjuds att förklara Spotlifes Inkompetenta Support

Spotlife raderade tre Bloggar Hemsidor och kallade dem spambloggar (säkert flera än så)

Samtliga tre av de raderade bloggarna befann sig på topplistan av de tillbakalänkar som spotlife  får och alltså grunden till det som gör en domän stark. De levererade alltså ett värde in till Spotlife och inte tvärtom, i varje fall till den 3 september 2016 då en koll gjordes för två av dem då hade ingen av bloggarna en enda anmärkning om spam eller allmän olämplighet av något slag. För den tredje bloggen gjordes kollen i april 2016. Spotlife är välkomna att ta del av resultatet som finns på nätet.

Aram Fili
Aram Fili

Inlägget är ett utdrag från Spotlife Support bloggen vilken tyvärr måste läggas på säkrare ställe

http://domainstats.io/googleseo.spotlife.se

http://domainstats.io/hemsidagratis.spotlife.se

http://domainstats.io/hemsida.spotlife.se

Kontrollera gärna bloggarnas eventuella spam mot en rad register samt det stora värdet som tilförts.

Om Spotlife anser att något hänt sedan dess att dessa noteringar gjordes är de välkomna att berätta vad som plötsligt råkar ha kvalificerat dessa som spambloggar helt plötsligt. Nu när vi alla kan se att de inte finns någon som helst anmärkning åt det hållet, utan tvärtom är det några av de starka bloggar som har levererat inlänkar till Spotlife.

De experter vi har hört har ingen som helst förståelse för att Spotlife har klassat dessa bloggar som spambloggar, utan anser att de tvärtom varit bidragit till Spotlifes styrka på nätet, vilket datarankninngen också visar av värdet på inlänkarna totalt sett. http://domainstats.io/spotlife.se

Tyngsta länkarna till Spotlife

 

Spotlife supporten har valt att tiga, antagligen för det inte finns något vettigt att säga efter en så pass vanvettig manöver utan annan grund än övertro på sin förmåga samt ett rejält nedvärderande av de som bloggar och lägger sin tid på spotlife. Vänder mig därför direkt till Spotlife VD i Sverige som får försöka klara ut hur den inkompetenta supporten kan hävda att några av de bloggar som levererar mest invärde till spotlife rent länkmäsigt plötsligt kan anses vara spambloggar.

Raderad Hemsida Blogg med starka tillbak länkar.fwsammanfogad bild av inlänkar med värde till spotlife bland de tre bestialiskt raderade bloggarna

Tvärtom så ger dessa bloggar spotlife länkar, riktigt starka och bra länkar.  Samtliga tre visade sig vid kontroll lämna ett socialt bidrag bland topplänkarna till Spotlife som domän. se ovan.

 

SPOTLIFE’s support döljer sin inkompetens

Att fortfarande påstå att dessa bloggar är spambloggar är ett synnerligen aktivt tecken  på frodig okunnighet om bloggar bloggare förutom att det är en lögn från en inkompetent support som uppenbart har fått för stor befogenhet som de definitivt inte kan hantera.

 

Sin brottsliga nonchalans

Det är ett direkt brott mot spotlifes egna regler för bloggare och ett definitivt förtala att kalla seriösa bloggar frö spambloggar efter att ha likviderat deml

– Utpekande av andra personer som brottsliga eller annat förtal,
– Hets mot folkgrupp eller andra yttranden som är kränkande mot grupper av människor, t.ex. homosexuella eller handikappade,
– Kränkningar eller hot mot personer eller grupper av personer, obsceniteter eller stötande material eller annat oförenligt med god netiquette

Hur länge ska Spotlife support få gå iland med dessa konkreta påtagliga regelbrott vilket är rent förtal. Dag efter dag.

Men väljer att Ljuga

 

Vi ställer frågan till Spotlife VD  Aram Fili – vilket supporten inkompetens och tystnad om sina misstag tyvärr tvingar fram om vi sak kunna utgå från att spotlife är ett företag som kan interagera på något vis vettigt.

Ställer du dig bakom spotlife supportens brottsliga förtalspåstående helt utan några grunder i verkligheten och dess nonchalanta raderande av bloggar som bevisligen tillhör bland de 100 bloggar som ger spotlife mest inlänkar. Presentera då data som visar varför dessa bloggar på de senaste veckorna blivit spambloggar trotts att inga nya inlägg gjort under den tiden. Eller upphör omedelbart med detta bedrägliga påstående vars enda logiska syften kan vara att hålla en inkompetens support fri från uppenbar inkompetens.

En till Spotlife Spotlife Exklusivt Bloggnätverk - Vart ligger det Exklusiva?

Titta igenom Google Cache loggarna som fortfarande finns kvar och försök förklara logiken med detta bedrägliga påstående vilket egentligen bara täcker och håller beviset bort för spotlife supportens inkompetenta maktfullkomlighet, totalt hänsynslöst mot de bloggar som bara har stött spotlife.

 

Är SPOTLIFE verkligen

-så jävla nonchalanta

-ljugande

-och inkompetenta?

Så behöver ni bara visa det genom att göra exakt ingenting. Då vet vi.

 

Spotlife
Spotlife Exklusivt Bloggnätverk – Vart ligger det Exklusiva?

 

Någon som tror att spotlife någonsin kommer att svara på om varför bloggarna raderades eller någonsin presentera några bevis för sitt påstående?

  • Eller vill de prata om allt annat eller ifrågasätta de som ifrågasätter spotlifes agerande?
  • Egentligen vad som helst som döljer blicken från den grundläggande frågan om egna spotlifes övergrepp?

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s