Spotlife Support är ni helt tokiga?

Inklistrat från RADERAD blogg på Spotlife – Då supporten inte ens tålde frågan om sin egna inkompetens

Den som vågar ställa frågan åker!

Flera bloggar har raderats det senaste och kallas nu för spambloggar. Den som vågar kritisera godtycket försvinner.

spotlife-suger-du-ryker-annons

En användare klantat till sig på sin gamla blogg vände sig till supporten och undrade om kan kunde få hjälp. Spotlife Supporten svarade inte och har fortfarande inte svarat. Däremot raderade de hela kontot! Han hade flera bloggar så det var inte speciellt roligt!

Under gårdagen var ja inne på mina bloggar om hemsida och tog bort länkar som blivit gamla och därför inte längre gäller. Något jag borde göra oftare, hursomhelst var mina nyrensade bloggar nu raderade och i stället så möts besökaren bara av ett meddelande som säger att det är spam någonting.

att ta bort gamla länkar gör inte bloggarna till spam bloggar, men däremot är sanningen ganska nära tvärtom – den som plötsligt bara slänger dit en massa länkar kan nog kallas för spam bloggare.

Bloggarna är flera år gamla och helt raderade utan något så litet som ett meddelande ens, så min fråga rakt i från hjärtat till Spotlife supporten blir så klart: Vad i helvete håller ni på med?

Spotlife Supporten heltokiga
Spotlife Supporten heltokiga?

Oavsett vad man tycker om en blogg så blir den inte spam bara för att inaktuella saker tas bort, det borde väl också Spotlife supporten kunna förstå, utan att idiotförklara sig själva och skylla på något automatiserat filter, vilket i så fall också ljuger för allmänheten om den raderade bloggen och kallar den för spam blogg och rapar mätt enligt lagen om kannibalisk rösträtt. Med Spott och ovett ristar det innehållet på en gammal plats där liv och leverne ägt rum, mig veterligen kallas det inte för support utan ligger betydligt mycket närmare okunnighet kombinerat med en rejäl dos självgodhet. utan hela kontot försvann efter att han  hade haft fräckheten att undra varför?

——

spotlife-annonser-dyrt-skit

SPOTLIFE ANNONS För spambloggens reklamnedsaggning – så hårt att många tror att bloggen handlar om vad som för tillfället råkar kletas över bloggen och dess innehåll först upp innan allting annat som har med bloggen att göra.

Mobilvarianten av samma spotlife som kan göra vads om helst till en spamblogg. Du ser inget annat än namnet spotlife och deras skärmnedsaggande annonser. Sedan får innehållet komma fram på den tröga portalen. Visst ok, men när sedan spotlife väljer att radera en del bloggar och kalla dem för spambloggar trotts att de tillhörde spotlifes mest inlänkade bloggar, nej då gick de verkligen för långt.

SPOTLIFE väljer sedan att censurera sanningen om sitt bloggraderande. Då bloggar med  en kritisk hållning raderas de också. SPOTLIFE = godtycklig censur – Ett knappast långsiktigt eller speciellt logiskt handlande. Så det är lite svårt att förstå sig på idiotin, verkligen!

Men En bisarr övertro på sin egna förmåga kombinerat med en mycket låg grad av inlyssning på marknadens grundläggande principer är nog vad som utmärker ett såpass egenmäktig förfarande.

Spotlife hör självfallet inte hemma på den svenska marknaden, eller någon annan heller för den delen.

Spotlife Support är ni helt tokiga?

Spotlife
#Inkompetensens spam support#Spotlife Support

En reaktion på ”Spotlife Support är ni helt tokiga?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s