SPOTLIFE Logiken och Censurens Stolta Högmod

SPOTLIFE Logiken och Censurens Stolta Högmod

Spotlife
#Arrogant Övertro#Livsfarlig Support#Logik#SEO Tabbar#Teknisk Support

De experter som har hörts direkt har inte sett något som tyder på spambloggar i de raderade bloggarna. Det saknas helt enkelt tecken på detta sammantaget sett.. Det är SPOTLIFE som säljer kraften av andras verk till högstbjudande, inte dess bloggare i ett långsamt nätverk på riktig dekis. (inlägg av flera författare här hjälpligt sammanfogat)

Spotlife StatistikenSPOTLIFE Vad är det exklusiva i nätverket?

Dessa bloggar är inte spammbloggar. Däremot börjar det klarna hur SPOTLIFEs undermåliga support och bristfälliga datasäkerhet har reagerat först automatiskt och sedan vidare manuellt genom att radera den blogg som har fräckheten att våga kritisera den låga datasäkerheten för bloggare hos spotlife. Men det bevisar ju bara återigen den låga datasäkerheten hur godtyckligt handhavandet är.

Spotlife och LjusetMan kan självfallet ha vilka synpunkter man vill på enskilda bloggare och deras insatser som enskilda bloggare eller i ett nätverk, att de är både bra och dåliga samtidigt ur ögonen på olika personer. Men det säger inte att de är spambloggar, inte heller finns det några som helst spam indikationer i sidor som håller koll på sådant på nätet. Proffs på bara just det. Spotlife som helhet har dock mest av sådant som bloggportal betraktat men de sidor som vi har sett raderas har inte haft dessa förtecken, några av de bloggar vilka sägs ha raderas i den senaste vågen och försatts med spamblogg stämpeln har snarare kunnat raderas med tanke på en låg aktivitetsnivå, alltså inte en hög spam-mässig nivå.

”I USA har problemet med spambloggar eller falska bloggar varit mycket omdiskuterat den senare tiden. En spamblogg är en blogg som generats av program som ompaketera innehåll från riktiga bloggar till en egen blogg för att dra trafik och få annonsintäkter.”  Urban Lindstedt, journalist & Författare

Att använda sig av andras förtjänster för att på mer eller mindre automatiserat vis sprida sitt egna budskap för pengar, det är ett likhetstecken mellan SPOTLIFE och spambloggar, så vem är det som spambloggar? Och vem kan egentligen överträffa SPOTLIFE själv när det gäller just detta som är självaste kärnan i betydelsen spambloggar?

Den första och största länken på varje blogg tar SPOTLIFE själv på regelmässig basis och säljer andra bloggares kraft för att själva tjäna pengar, något som från tid till annan gör att samtliga SPOTLIFE bloggar ser ut som bordellmässig SEO HOR, men gör detta verkligen alla som bloggar hos SPOTLIFE till spambloggare? Eller är det mer att SPOTLIFE därmed är ett samlingsnamn för spambloggare? Med en länkkraft som SPOTLIFE säljer ur likt en prostituerad men glad glädjeflicka? Den som bara pyntar ordentligt får sagga ned interfacet sa en besökare som dagligen arbetar med just bloggar. Och SPOTLIFE tar verkligen mycket bra betalt när de försöker sälja sin reklam. trotts att hela portalen är på dekis enligt några källor.

Spotlife Statistiken

Går det upp för spotlife att det går utför? Eller är det bara svartsinne?

En spamblog är en blogg som snyltar på domänens styrka och inte levererar något tillbaka. De raderade bloggarna  är starka och bland de 100 bloggar som levererar mest tillbaka, så redan här haltar allting betänkligt.

Raderad Hemsida Blogg med starka tillbak länkar.fw

Att bloggarna som raderats också ger så värdefulla inlänkningar till SPOTLIFE visar snarare att det finns andra inom och utanför bloggnätverket som på ett och annat sätt uppskattar deras  närvaro på nätet och visar det i praktiken. Spambloggar har inga värdefulla länkningar. Detta är raka motsatsen. Eller har SPOTLIFE upptäckt en ny spännande naturlag?

 

SEO E-Handel  kallades tidigare SEO Sökmotoroptimering

https://seoehandel.wordpress.com/

 

SEO Hemsida

https://seohemsida.wordpress.com/

 

Urbota Inskränkthet

https://urbotainskrankthet.wordpress.com/

 

Däremot har några av bloggarna rent visuellt upplevts som sönderspammade och nedkletade med reklam bitvis, men den reklamen kommer från SPOTLIFE och det är också SPOTLIFE som tjänat intäkterna från dessa påstådda spambloggar. Vi har ingen lust eller intention att på något vis ta del av SPOTLIFEs smutspengar och spam-intäkter, däremot så är tar jag mig rätten att säga ifrån när jätten krossar några små bloggar och nätverkare genom att radera dem från jordytan och sätta en gravsten där det står spambloggar på, samtidigt som bevisen raderats.

En kannibal som rapar mätt och tar sig rätten att rösta i namnet på de just uppätna.

Spotlife Hastigheten

SPOTLIFE erbjuder en långsam bloggtjänst (enligt Google) för att själva mycket hårt kunna sälja ut bloggarnas kraft på marknaden till högstbjudande, är det inte just det som är själva affärsidén? Men när spotlife undermåliga support börjar radera bloggar och döpa dem till spambloggar så räcker det mer än väl.

Allt SPOTLIFE kan göra är att förvränga begreppen och vad som är en spamblogg, när de är de själva som tjänar pengarna. Därom finns det ingen tvekan. Så SPOTLIFE kan försöka svara på grundfrågan eller strö ut en dimma och kasta skit som inget annat visar vilken eventuell respekt som SPOTLIFE själva har för sina bloggare, förutom att höja de som ökar reklamspammens försäljningsvärde och därmed kan kallas toppbloggare men inte nödvändigtvis alls skapar en värdefull webbplats som får ett värde som hela domänen sedan delar.

SPOTLIFE Vill ställa frågor

SPOTLIFE Kommer med påståenden

-Men kan de bevisa något av sina påståenden?

-Vad är det SPOTLIFE vill ifrågasätta, ville man diskutera har det funnits gott om tid till detta innan SPOTLIFE väljer att i strid med användarvillkoren uttrycka en ytterst nedsättande term som spamblogg på den forna webbplatsen.

Det är SPOTLIFE som har spam

Spotlife Spam Illegala sidor

En undermålig support blir plötsligt världsledande?

Varför har de påstådda spambloggarna inte fått en flaggning som just spambloggar av någon annan än SPOTLIFE undermåliga Support? Det står uppenbart för varenda en att se att dessa bloggar har levererat ett direkt värde in till SPOTLIFE webbplats och något sådant gör inga spambloggar. Nu ser SPOTLIFE undermåliga support plötsligt något som inte andra ser trotts att det är just SPOTLIFE som sett minst av sina egna SPAM och fått flera url avlägsnade från Google, så frågan kvarstår har SPOTLIFEs undermåliga support plötsligt blivit genier och ser det andra inte ser? Eller har desperationen börjat stiga allt kraftigare åt huvudet på den undermåliga supporten som nu raderar bloggar de inte gillar helt utan annan anledning än just detta.

Raderad Hemsida Blogg med starka tillbak länkar.fw

Bloggarna levererade ett värde till SPOTLIFE som domän och helhet & saknar spam flag.

Allt SPOTLIFE visat är att de kan kasta skit!

-OK, det vet vi! kan ni göra något mer än just det? Tex svara på frågorna ni har fått om skiten ni redan har kastat?

Eller är det så att just mängden skit som kommer snarare är beviset på att det kommer från ett riktigt skithål? För sanningen bakom ert handlande är väl så undermåligt att de inte ens kan uttryckas på era bloggar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s