Spotlife Katastrof låga trafik

Har nu spotlife’s katastroflåga trafik blivit bättre av det vanvettiga och desperata bloggraderandet?SPOTLIFE LÅG TRAfik

Svårt att säga utifrån men VD Aram Abbas Fili verkar inte speciellt talför eller på något sätt beredd att ta ansvar för raderandet och sedan märkningen av flera bloggar som spambloggar bara för de hade fräckheten att yttra sig kritiskt mot ett censurerande SPOTLIFE med bloggdödandet i sinnet.

SPOTLFE katastrof siffror

 

Låt oss se, spotlife tillhör bland de mindre bloggportalerna i Sverige av trafiken utifrån att döma.

SPOTLIFE Raderade själva några av de bloggar som hade mest värdefulla inlänkar till SPOTLIFE vilket de kanske trodde var smart, vad vet jag och vem vet varför? För speciellt vettigt är det inte.

Inlänkar SPOTLIFE

När SPOTLIFE sedan stänger av bloggar som andra tycker om och som har bland de mest värdefulla inlänkarna till spotlife ökar det då funktionen för spotlife måntro?

SPOTLIFE LÅG TRAfik

Eller är det rimligt att tro att den låga trafiken till spotlife blir än lägre?

Spotlife SEO Sökmotoroptimering är redan ökänd sedan tidigare. När en blogg raderas försvinner också länkarna till bloggen, vilket gör att Spotlifes låga trovärdighet och synlighet blir än lägre. på några dagar försvann flera tusen länkar (bland de högst värderade inlänkarna till spotlife)

Förlorade länkar SPOTLIFE

En den domän som gav flest värdefulla länkar mer eller mindre försvan. Här ovan syns något av det snabba länkborfallet, kvar är nu de mer spambetonade länkarna av sämre värde som spotlife själva lär ha köpt enligt ryktet. För vem skulle annars ha intresse i en rad lågkvalitetslänkar än just den som tror sig ha den direkta nyttan av dessa.

 

Ökar nu spotlife’s redan katastrofalt låga trafik, låt oss jämföra med andra bloggportalen. Som vi alla kan se har spotlife den lägsta trafiken av alla de större bloggportalerna men också en förhållandevis mycket låg synlighet på marknaden med relativt få sökord som har platsat bland toppresultaten.

Trafik till Spotlife

 

Bloggsveriges lägsta trafike minskar än mer!

Spotlife’s redan katastrof låga trafikvolym minskar än mer från 2,1 till 1,8 på mycker kort tid. Nyckelorden minskar också från 563 till 462. Siffrorna kan naturligtvis ha skiftande kvalitet och kan ifrågasättas på flera sätt i precision och exakthet, ingen har nog en exakt överblick, men erfarenhetsmässigt så kan de ändå säga tillräckligt om Spotlife’s hälsa och den desperation som driver ägarna att göra dessa vansinninga och tvångsmässiga censur svep och hysteriska raderingar som mest förstör för spotlife.

SPOTLIFE låga trafik sämre

Ett sådant blogg företag som SPOTLIFE hör självfallet inte hemma på den Svenska marknaden.

 

Feedback Bildning & Konst

från planer på börsnotering till censurerande företag som inte ens tål faktum om sin egna tafflighet som världsmästare i SEO, dålig SEO. Går det framåt?

Har VD Aram Fili något att säga till diktatorländernas egna propagandaministerium om hur SPOTLIFE själva tänker om blogg dödandet och censuren vi sett? För svara på de frågor ni redan fått verkar inte alls ha gått.

Så kanske är det bäst att hålla käften och hoppas på bättre tider?

 

SPOTLIFE Bedrägerier

SPOTLIFE Annonser från F.d SEO Google numera SEO Ehandel på wordpress

 

SPOTLIFE ANNONS DÖDEN

spotlife-annons-annonsera-gif

En liknande bild från Urbota Inskränkthet vars blogg bitvis hade över tusen besökare dagligen och gick bra att sätta reklam till då den gick som bäst och låg först på flera pusselbitar i ett mycket omskrivet mord under sommaren 2015.  Senare bedömdes som spamblogg av SPOTLIFE totala godtycke.

Nej, SPOTLIFE hör inte hemma på en rimlig marknad, Kanske är de låga trafik siffrorna också ett tecken på marknadens självsanering.

https://urbotainskrankthet.wordpress.com/2016/09/14/1287/

 

https://urbotainskrankthet.wordpress.com/

Över 1000 besökare om dan som mest och då passade det bra att sagga ned bloggen med spotlife reklam vilken gör att vilken normal blogg som helst ser ut som en spam blogg.

https://seoehandel.wordpress.com/

Google SEO

https://seosokmotoroptimering.wordpress.com/

 

https://webbutvecklingen.wordpress.com/

https://seohemsida.wordpress.com/

hemsidagratis

https://seohem.wordpress.com/

SEO Google

 

29 september 2016 23:48

Spotlife Katastrof låga trafik

Spotlife Annonser
Några av de raderade bloggarna börjar hämta sig. Någon som tror att de kommer att göra bra spotlife annonser? Det tror inte jag, vem vill ha en blogg nedsaggad med reklam, inte så många. Däremot kommer nog inte sanningen uppfattas som annonser av ett sådant censurerande företag som spotlife.

Spotlife
#Spotlife annonser#Spotlife låg trafik

En reaktion på ”Spotlife Katastrof låga trafik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s