En till SPOTLIFE

 

Ja ytterligare ett inlägg om bloggar i det exklusiva bloggnätverket Spotlife.
Spotlife Exklusivt Bloggnätverk. Här ser du en till av bloggarna som passar på att göra ett inlägg, dessutom. Man måste våga ha modet att göra ett inlägg även om man bara ska vara modest.
Spotlife
Spotlife
Spotlife Exklusivt Bloggnätverk – En Till Spotlife är bilden många av oss vant sig med. Då oftast med blondinbella dvs Isabella Lövengrip, som numera dock bytt portal och låtit Aram Fili ta över med sina tveksamma metoder.
Spotlife
SPOTLIFE Exklusivt Bloggnätverk
Men låt oss för den skull inte alls glömma alla de mindre bilderna Spotlife Exklusivt Bloggnätverk. Vi undrar mot bakgrund av reklamen
-Vad är det för exklusivt med ett litet bloggföretag som dekadent saggar ned sina bloggar till oigenkännlighet? Dess VD Aram Fili väljer som oftast agera starkt för att slippa svara på en enda fråga på ett rimligt sätt. Kanske för att det inte finns så mycket vettigt att säga om mycket egenmäktigt och hänsynslöst handlande, vad vet vi?
SPOTLIFE Exklusivt Bloggnätverk
Låt oss Spot life en till bild av Exklusivt Bloggnätverk Spotlife Exklusivt Bloggnätverk
Spotlife
SPOTLIFE Exklusivt Bloggnätverk

– En Till Spotlife bild & det är Spotlife Exklusivt Bloggnätverk –

Spotlife
En till Spotlife
En annan Spotlife syns till exempel ovan
Här återpublicerar vi några inlägg från Spotlife @ Spotlife – en blogg som numera inte har några användare vilka kan bruka den då spotlife har raderat dessa användare. Bloggen stärkte Spotlifes varumärke genom att vara hos spotlife och vara nummer ett på flera av spotlife’s företräden, tex
”En till Spotlife”
”Spotlife Exklusivt Bloggnätverk”
Men också så klart genom att skriva om vad som är Spotlie på andra ställen i världen för visst är Spotlife både en planeringskalender en Pizzeria och mycket annat värden runt.  Spotlifes Sveriges ställningar steg stort i världen genom denna aktivitet och många länkar fördes in till spotlife. Men spotlife som företag är inte speciellt lojalt.
I Sverige har Spotlife gjort bort sig genom att radera många värdefulla bloggar och döpt dem till spambloggar vilket inte är bra för någon. Så man kan undra vad som föder fram ett sådant beteende, tids nog kanske det kommer fram, det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s