Bedrägligt SPOTLIFE Bedrar


Tyckte det verkade lite väl bedrägligt att döpa en blogg till spamblogg efter ett kritiskt inlägg om bloggradering. Bloggen om Sökmotoroptimering hade funnits hos spotlife sedan 2013 åtminstonde men efter att ha skrivit om Spotlife som världsmästare på SEO (dock utomordentligt dålig SEO) så raderades bloggen och kallas numera för spamblogg av spotiifie.

 

När affärerna går dåligt för en del brukar det vara alla andras fel. Så en sökning på SPOTLIFE BEDRÄGERI visar att spotlife blivit utsatt för ett bedrägeri, varför är jag inte förvånad?

Låter som ett ganska osannolikt mål för något bedrägeri, någon som kan fylla i vad som kan ha hänt? Spotlife är knappast ett värdefullt företag dit någon bedragare skulle söka sig per lycksökeri, däremot så skulle det passa en oärlig ägare att skylla på alla andra och just att ha blivit utsatt för ett bedrägeri när kassorna redan är i princip tomma.

 

Vem tar från någon med tom kassa?

Låg omsättning låg likviditet

Försöker Spotlife att vara offret nu igen när det är dags att göra rätt för sig? beteendet är ganska svårt att förstå att Spotlife ger sig på några av de bloggar som har bra inlänkar och har funnits där en längre tid. Förvisso är det nog så att Spotlife sedan i somras tappat en hel del trafik men enligt ryktena beror det mer på att spotlife skaffat sig en hel del spamlänkar av tvivelaktig karaktär och sådant straffar sig. Men att ta konsekvensen av de egna handlingarna är väl inte aktuellt?

den fria tänkaren döps till spamblogg

 

Då får spolife göra vad de är bra på, gråta ut lite i media och få uppmärksamhet därifrån, för svara på mail verkar inte gå, Abbas Fili 80% ägare till spotlife lär ha lovat att höra av sig till några av de som sett raderingsvågen på spotlife, vilket inte än har skett, för det är alltid lättare att dölja sig bakom ett bedrägligt beteende & bekvämare att vara ett gråtande offer.

Är det en tillfällighet eller ett mönster, naturligtvis svårt att säga i nuläget men när en hel del högt värderade sajter försvinner från Spotlife försvinner också länkarna till dem och det lär väl knappast gynna spotlifes redan låga synlighet och inlänkningar i förhållandet till trafiken? Blir det för Aram Abbas Fili att springa och köpa mer spamlänkar till Spotlie, eller att lägga sig och gråta ut i media och förklara hur det är alla andras fel när spotlife blivit bedragna? Trotts att det är spotlife själva som raderat sajter som bara skrivit kritiskt om just spotlife och deras raderingsvansinne & censur.

Eller hur kommer Abbas Aram Fili VD för Spotlife försöka förklara det stora trafiktappet och spotlifes låga synlighet? Jag gissar solklart att vanans makt är hård och offerrollen passar den bloggdödaren bäst.

 

SPotlife bedrägerierna

Tidigare story line behöver inte alltid vara ointressanta.

 

När Spotlife skulle göra rätt för sig i början så fanns det inte tillräckligt med stålar till detta och man ville förhandla…. några månader senare påstods man sig ha blivit hackade och till och med backupen var drabbad. Lite väl mycket osannolikheter i mina ögon. Men det stämmer väl in med offerrolls messias som själv kan stå för den stora bloggdöden och censurera all kritisk hållning.

När man nu börjar döda bloggar i ett nätverk efter att trafiken sedan några månader sjunkit ordentligt, vad gör man från spotlifes sida då man upptäcker att det var värdefulla sajter med trygg förankring och uppskattning i världen? Tja, låt mig gissa att man döper sig till offer och gråter ut i media, dvs det man är skicklig på…

För inte lär man väl kunna förklara varför en blogg som funnits hos spotlfie sedan 2013 plötsligt blir raderad efter en enda kritisk artikel om Spotlife som världsmästare i SEO? Då  kanske det blir uppenbart för alla med vilken stor respektlöshet bloggarna bedöms.

spotlife-svag-kassa-vems-bedrageri

Vad är det för bedragare som ger sig på ett företag med nästan tomt i kassan och vem kan vinna på just det?

 

Tja kanske den som redan visat sig vara världsmästare på SEO och djup nonchalans mot sina bloggare

 

Ett Lego Jobb ? För Ägaren har lovat och återkomma om de bedrägliga påståendena kring bloggar som dödas men har inte gjort det på utlovad tid så lite bedräglighet ser vi nog

SPOTLIFE REKLAM LEGO CENSUR DÖDEN
SPOTLIFE REKLAM LEGO CENSUR DÖDEN

SPOTLIFE Lego jobb whats your Reklam story?

 

SHIT SPOTLIFE SEO Världsmästare Reklam

Kanske dags att svara sluta vara bedräglig och kasta skit efter att man censurerat andras kritik?

 

Stämmer det att spotlife köpt en massa länkar förresten?

 

Vem av alla era SEO Experter på SPOTLIFE är det som är i farten just nu? Är det sammma person som gjorde Spotlife till världsmästare i SEO – Ni har ett pris att hämta spotlife, sällan har så få gjort så mycket för att göra så många bloggare så osynliga, vart vill ni hämta upp det….

SPOTLIFE Logiken och Censurens Stolta Högmod

Modets stora skönhet o definitiva äckel SPOTLIFE

 

Visst är det ändå lite spännande att se hur spotlife ändå vill vara offer efter lite bloggdödande, för kanske är den mest sannolika förklaringen som någon skulle kunna gå på. Det finns liksom inget bra att säga och därför håller man också tyst trotts att VD Aram Abbas FIli i mail lovade höra av sig i början på nästa vecka, något som sedan inte skedde. För vad kan han egentligen säga?

 

Att kalla en blogg som haft och burit mycket spotlife reklam och bitvis har haft över 1000 besökare dagligen är inte bara respektlöst utan även bedrägligt. Så varför ägnar sig spotlife åt denna bedräglighet? Det verkar väldigt kortsiktigt och desperat. Är det så?

 

What's the Story Spotlife?

What’s the story Spotlife – just censoring Stop life?

 

Att få en blogg raderad gör att många förlorar viljan att fortsätta blogga, andra orkar inte återpublicera det som finns kvar. Och de som hade en sparad .xml export fil som installerar den på tex wordpress finner snabbt att många inlägg så klart länkar till spotlife, vem fan vill länka till baneman och censuren efter att ha blivit raderad och kallad spam blogg ? Det är väl ändå SPOTLIFE annonserna som gör att Spotlife bloggar ser ut som nedsaggade seo bloggar a la viagra reklam. De vanliga Bloggarna tjänar ju inget på de smaklösa annonserna.

 

Ska någon kallas för spam så kan det ändå stå klarare fram vem som står för spammen.

-Kan det vara smart  att radera flera bloggar med stabil trafik?

-Bra att radera de bloggar med värdefulla inlänkar?

 

Spotlife trafik kurva

Vi får se, detta saknar motstycke, såvitt jag vet.

Men kurvorna har väl inte pekat uppåt på det senaste så SPOTLIFE’s desperation kanske är den enda förklaringen. hitta någon annan att hänga ut för de egna synderna. Verkar kanske hemtamt billigt och bra. för ett bedrägligt SPOTLIFE.

För det är väl ändå inget automatiskt filter som bara råkar döda bloggar som råkar ha uttryckt kritiska faktum om SPOTLIFE? Det verkar inte på något sätt vettigt…

 

Spotlife Annonser
29 september 2016 16:00

Bedrägligt SPOTLIFE Bedrar

Spotlife
#Abbas Fili#Aram Fili#SPOTLIFE Annonsera#Spotlife Döden#Whats the story legojobb
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s